منتدى عشاق التطوير
لتتمكن من الإستمتاع بكافة ما يوفره لك هذا المنتدى من خصائص, يجب عليك أن تسجل الدخول الى حسابك في المنتدى. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائه.

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى عشاق التطوير
لتتمكن من الإستمتاع بكافة ما يوفره لك هذا المنتدى من خصائص, يجب عليك أن تسجل الدخول الى حسابك في المنتدى. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائه.
منتدى عشاق التطوير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
vandam
vandam
...::|مشرف عـام |::...

...::|مشرف عـام |::...
ذكر عدد المساهمات : 2538
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 19/07/2011

بعد ماطحنت قشر اليوسفى عملت كب كيك الشيف حسن Empty بعد ماطحنت قشر اليوسفى عملت كب كيك الشيف حسن

الإثنين فبراير 18, 2013 2:34 pm
<p>بدايه الكلام السلام عليكن ورحمه الله وبركاته <br> زى العنوان ما بيقول بعدما ضربت قشر اليوسفى <br> والبرتقال فى الكبه عملت احلى كب كيك ممكن تدوقيه <br> فى حياتك والفضل لله ثم للشيف حسن بس سامحونى لسه ما اتعلمتش انزل صور <br> بس حقلوكو المقادير البسيطه جدا جدا وحتديكى ان شاء الله <br> نتيجه تحفة جدا جدا بصى يا ستى حتجيبى 3 بيضات مع <br> 125جرام سكر بودره و125 ملىزيت نباتى ومعلقه صغيره <br> من قشر البرتقال واليوسفى اللى طحناه وبحط كمان باكو فانيليا ونضربهم كويس فى <br> الخلاط وبعدين نضيفهم على125 جرام دقيق منخول مع معلقتين لبن بودره <br> ومعلقه كبيره بيكنج بودر وتكونى محضره القوالب او اى قالب عندك <br> وتدخليهم الفرن الحراره 180 وبعد حوالى عشر دقايق وطى الفرن شويه <br> عشان ميحمرش بسرعه من تحت وخدى باللك مبياخدش وقت كتير فى الفرن <br> وان شاء الله حتدعولى كل اللى بيدوقو عندى بيسالنى ع الطريقة <br> وبيعجبه جدا واللى يعجبها يا ريت تقيمنى وتدعيلى دعوه حلوه بظهر الغيب <br> والله ضهرى وجعنى قوى على ما كتبتلكو الوصفه والسلا م عليكم</p>
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى